FAIR-PLAY KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun valvojana toimii hallituksen ennen kilpailua valitsema henkilö. (Maantiepyöräilyn yhdysmies).

Kilpailun osanottajat kilpailevat samassa sarjassa. Erikseen palkitaan kuitenkin paras naiskuljettaja sekä paras kevarikuljettaja. (kevareilla kerroin 1,25)

Pistejako on seuraava; jokainen ajettu 10 km=1 piste. Suomalainen kokoontumisajo 100 p. Kaksi kokoontumisajoa samalle viikonlopulle käy, jos on maksanut molempiin, kuitenkin enintään kaksi/ viikonloppu. Päiväkäyntimaksu ei kelpaa . Ulkomainen kokoontumisajo=200 p. Lisäksi oman kerhon järjestämät tapahtumat on pisteytetty seuraavasti: Motocross kisat ja kymppi-rallin toimitsijat =200 p./tapahtuma. Ajokauden avajaiset,-päättäjäiset, vappuajelu, etappi-ajot ovat kukin 100 p. arvoisia.Rallikalenteriin merkityt niin sanotut merkki-rallit, myös ilmaiset ovat kukin 100p. M.m. motoristikirkot ja hymyilevän motoristin kevätpäivät.

Osallistumisensa eri kokoontumisajoihin täytyy todistaa jollain seuraavista tavoista; tarra, rallimerkki, vuosilaatta, maksukuitti, leima tai kaksi todistajaa.

Miinuspisteitä kertyy sakoista. Kilpailun aikana lasketaan kaikki sakot, olivat ne sitten millä tahansa kulkuvälineellä saatuja liikennesakkoja tai juopumus, pahoinpitely, henki tai muita rikkomuksia. Myös rikesakko. Miinuksia tulee seuraavasti; Päiväsakko -20p./ päivä ja rikesakko 200 p.

Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu valvojalle koska tahansa ajokauden aikana tai esim. vappulenkin yhteydessä tai ajokauden avajaisissa. Kilpailu jatkuu ajokauden päättäjäisiin. Päättäjäisten jälkeen ajetut kilometrit ja kokoontumisajo pisteet kertyvät seuraavalle ajokaudelle.

Moottoripyörän vaihtuessa kesken ajokauden täytyy valvojalle esittää kilometrit "vanhasta" ja "uudesta" moottoripyörästä.

Kilpailu päättyy ajokauden päättäjäisissä kello 21.00 mennessä. paikalla on oltava moottoripyörällä, mikäli aikoo saada päättäjäispisteet.

Mikäli kilpailun tuloslaskennassa sattuu erimielisyyksiä, kerhon hallitus toimii tuomarina niiden ratkaisemiseksi. Protesti aika on puoli tuntia tulosten julkistamisen jälkeen.

10§

Kiertopalkinto on oma kolmesta kiinnityksestä.

 

Vakuudeksi: Alavudenseudun moottoripyöräilijät ry